Privacy Policy

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van jouw privacy online.

We waarderen het dat je gesteld bent op jouw persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over je verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden je hebt.

Wie wij zijn?
CBShop / Marcel van Minnen Multi Media is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Persoonsgegevens die wij over je verzamelen
We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in jouw opdracht uitvoeren, indien je ons jouw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: jouw naam, adres, e-mailadres.

Wij zullen de informatie die je zelf ons hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.

Jouw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan je, voor facturatie en orderverwerking. Jouw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.

Wij kunnen jouw persoonlijke gegevens gebruiken om je informatie te sturen over onze producten en diensten die je van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk je voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.

Jouw toestemming
Mogelijk heb je de volgende toestemming gegeven na het plaatsen van jouw bestelling:

"Ik wil de aankoop graag later beoordelen en ontvang na 3 dagen een eenmalige herinnerings-mail van Trusted Shops om mijn beoordeling in te dienen”

Op voorwaarde dat je ons jouw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven zoals hierboven vermeld om dat te doen, zullen wij jouw e-mail adres aan het beoordelingssysteem van Trusted Shops GmbH voorleggen, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, zodat zij je een herinnerings-mail kunnen sturen waarmee zij je eraan herinneren om je beoordeling in te dienen. Deze toestemming kan ten allen tijd met toekomstig effect worden ingetrokken (bijv. door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.nl).

Verder zullen jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
- Het beheer van jouw account bij ons;
-Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die je online maakt;

We kunnen ook informatie over jouw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van jouw computer. Dit ten behoeve van Google Analytics.

Veiligheid
Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:
- Toegang tot jouw account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor je;
- Jouw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;
- Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

Je dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om jouw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om jouw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om jouw browser te sluiten wanneer je klaar bent met jouw sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot jouw persoonlijke informatie verkrijgen als je een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

Jouw rechten
Als je zich zorgen maakt over jouw gegevens, heb je het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over je hebben op te vragen.

Gebruik van cookies door CBShop
CBShop maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op jouw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van jouw browser, weer verwijderd (sessiecookies).

Welke cookies worden gebruikt?
1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
2. Analytische cookies: met behulp van software van Google wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.

Onze contactgegevens
Wij zijn blij met jouw feedback en vragen. Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar "sales@cbshop.com"  of bel ons op + 31 0478 649 000.


Trusted Shops samenwerking

Om ons Trusted Shops-keurmerk, de eventueel verzamelde beoordelingen en het productaanbod van Trusted Shops na een bestelling te kunnen tonen, is op deze webpagina de Trusted Shops Trustbadge geïntegreerd.

Na afweging van onze verschillende belangen, beschermt dit de legitieme heersende belangen voor optimale marketing van ons aanbod. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een product van TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland. Wanneer een Trustbadge wordt opgevraagd slaat de webserver automatisch een zogenaamde server-logfile op waarin jouw verzoek met bijvoorbeeld uw IP-adres, de datum en tijd van het verzoek, de verzonden hoeveelheid gegevens en de naam van uw internetprovider (toegangsgegevens) wordt gedocumenteerd. Deze toegangsgegevens worden niet verwerkt en uiterlijk 7 dagen na jouw laatste bezoek aan de pagina automatisch overschreven. Andere persoonsgerelateerde gegevens worden uitsluitend aan Trusted Shops doorgegeven wanneer je na het plaatsen van een bestelling ervoor kiest om de Trusted Shops-producten te gebruiken of al bent aangemeld voor het gebruik daarvan. In dat geval geldt de tussen jou en Trusted Shops contractuele overeenkomst.




© 1996 - 2018 - CBShop